• Du er her:
  • Massør
  • Anne Grethe Helenius

Anne Grethe Helenius

Kontakt mig og fortæl hvilke udfordringer du står i, så skal jeg give dig mit ærlige svar på om jeg kan hjælpe dig. Det er ganske GRATIS at forhøre sig hos mig.
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Jeg er Anne Grethe Helenius, jeg er født i 1971 og bosat i Hurup Thy, sammen med min mand og min hund.

Jeg har altid været draget af det spirituelle og er overbevist om at vores kroppe og vores sind husker ALT. Jeg er også overbevist om at det ikke er meningen, vi skal leve et liv i begrænsninger. 

Jeg har arbejdet med mennesker siden 1994 og min interesse for mennesker er kun vokset igennem årene. Jeg er overbevist om at vi kan hente masser af hjælp fra det store univers. Mine behandlinger har altid hele dig med, altså krop, sind og ånd. Da jeg ikke mener disse ting kan adskilles.

Jeg er uddannet Pædagog, Massør, TFT terapeut, Moderne Akupunktur,Energy Flow Healer, Angel Card Reader. Som Healer har jeg også en sær instalation på min stemme, der gør at jeg kan ligge healing ind i eks meditationer og formidling. 

Jeg har stor respekt for det enkelte individ, hos mig er det DIG der er i centrum, jeg vil vejlede dig bedst muligt i hvilke behandlinger jeg tror vil hjælpe dig bedst. Her er det plads til at DU er DIG og du skal ikke passe ind i nogen kasser eller systemer. Elsker du udvikling, og vil du selv tage ansvar for at omsætte din læring til praksis så passer vi to godt sammen.

Kontakt mig og fortæl hvilke udfordringer du står i, så skal jeg give dig mit ærlige svar på om jeg kan hjælpe dig. Det er ganske GRATIS at forhøre sig hos mig. 

Map Directions