Om laserterapi

Biostimulerende laserterapi giver energi til cellerne ved at styrke produktionen af ATP og accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsproces.

Fordele ved laserterapi

 Om laserterapi med PowerLaserLaserterapi styrker kroppens helingsproces.

Biostimulerende laserterapi giver energi til cellerne ved at styrke produktionen af ATP og accelererer alle faser af kroppens naturlige helingsproces.

Laserterapi dæmper symptomerne ved inflammation og accelererer processen.

Laserterapi virker stærkt dæmpende på inflammationer, både i kroniske og akutte tilfælde. Behandling med laser ved akutte skader betyder, at blødningen standser hurtigere, hvilket igen reducerer ødemer og hævelser.

Laserterapi virker smertedæmpende.

Laserterapi virker smertedæmpende, dels ved at reducere det problem, der har forårsaget smerten i første omgang, dels ved at stimulere kroppens produktion af endorfin og encephalin.

Sådan virker det

accelerated natural healing 300Laserterapi baserer sig på et hidtil ufravigeligt princip fra fysikkens verden som lyder: Energi kan ikke skabes, og energi forsvinder aldrig. Energi kan i stedet ændre form og overføres fra ét objekt til et andet.

Med laserbehandling overføres energien fra laserlyset til kroppens celler, hvor det kan benyttes som brændstof. Laserlyset trænger med sine helt specielle egenskaber og sin energi dybt ind i vævet, ind til den enkelte celle og ind til hver eneste lille mitochondrie, hvor energien absorberes og dermed overføres.

Cellen får derved energi til at udføre alle de opgaver, som den i forvejen er programmeret til, heriblandt kroppens egen naturlige helingsproces.

Hvis du for eksempel tilfører laserenergi efter en skade, opnår du en acceleration af kroppens naturlige helingsproces.

Princippet er illustreret grafisk med et eksempel (en forstuvning) på diagrammet "Accellerated Natural Healing".