CH Kropsterapi

Hos CH-Kropsterapi tilbydes en kombination af flere behandlingsformer såsom GigaLaser, BMS Akupunktur og massage.
CH Kropsterapi
Adresse: Damhustorvet 9, (Copenhagen Floorball Center), Rødovre 2610, Danmark
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

BMS Akupunktur Smertebehandling


BMS adskiller sig væsentligt fra den klassiske kinesiske akupunktur - der er er ingen indstik over vitale organer såsom lunger, lever m.m.
BMS akupunktur er unik og hurtig virkende. 4 ud af 5 klienter opnår 50% smertereducering – eller mere – inden for ganske få minutter.

FYSIURGISK MASSAGE

Fysiurgisk massage er en afspændende massage som udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for mig at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle problemer. Massageformen afstresser, udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende mod skader, afhjælper muskulære problemer og giver større psykisk og fysisk velvære

SPORTSMASSAGE

Dybdegående massage.

Her får du en effektiv dybdegående massage.

Sportsmassage er et godt valg, uanset om du dyrker sport på elite eller motions niveau eller har et arbejde med tunge løft eller belastende arbejdsstillinger. Sportsmassage har fokus på at skabe et godt flow i muskulaturen. Har du for eksempel trætte og tunge ben (syre eller ophobninger af affaldsstoffer) er det en god massageform.


Behandling kan bestilles med det samme gennem klinikkens online bookingsystem - ved spørgsmål og akutte tider kan jeg kontaktes via mail eller på sms 51290969.

Map Directions