Feetment

Med raske og veltilpasse fødder kommer man længst og jeg hjælper dig gerne hele vejen
Feetment
Adresse: Fyensgade 1, Randers 8900, Danmark
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Jeg blev i 2012 uddannet som Statsautoriseret Fodterapeut på Tradium i Randers. Efterfølgende valgte jeg at blive selvstændig med mit eget firma for, at sætte fokus på mine kerneværdier indenfor fodterapi, hvilket er at sætte fokus på føddernes vigtighed uanset alder.

Min kliniks placering blandt sportsfolk og aktive mennesker er ikke tilfældig. Jeg har altid været bevidst om, at det er den aktive målgruppe jeg vil arbejde med. Jeg ser en spændende og tilfredsstillindene udfordring i, at afhjælpe personer, der stiller store krag og forventninger til det arbejde jeg udføre. Selv har jeg altid dyrket sport, hvilket jeg stadig holder meget af. 

 
I klinikken bliver der lagt stor vagt på en afslappet og "nede på jorden" stemning, men som på samme tid udtrykker autoritet og seriøsitet omkring faget.  Der bliver kun anvendt det nyeste udstyr på klinikken så man er sikret en perfekt og kontrolleret behandling.


Klinikken behandler bl.a. ligtorne, fodvorter, nedgroede negle, neglesvamp, overbelastning, benlængdeforskel, løbeskader, hælsporer mm.

Butikken har et bredt udvalg af cremer, strømper, bolde og indlæg. 

Map Directions