Fodterapeut Silkeborg v/ Helle Jepsen

Statsautoriseret fodterapeut
Fodterapeut Silkeborg v/ Helle Jepsen
Adresse: Vestergade 83 B, Silkeborg 8600, Danmark
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

eg er tidligere Social- og Sundhedsassistent samt rehabiliteringskonsulent. Jeg har i mange år arbejdet med og for mennesker i forskellige aldersgrupper, hvor jeg behandlede de steder på kroppen som var i mistrivsel.
Som Statsautoriseret Fodterapeut i Silkeborg har jeg fokus på dine fødder. Dette vil dermed have en positiv effekt på resten af kroppen og skabe størst mulig trivsel.

Jeg har specialiseret mig indenfor 3 hovedgrupper. Børn – 40+ og ældre.

Jeg har oparbejdet en stor viden igennem mine mange år indenfor sundheds området. Sammenholdt med min fodterapeut uddannelse gør dette jeg evner, at tænke i kropsrelateret helhed og kan hjælpe dine fødder optimalt.

Når du bestiller tid hos mig danner jeg mig et overblik ved og se på dine fødder og undersøger dem. Nogen af de ting jeg undersøger er dine fodpulse. Andre undersøgelser går på om du danner hård hud, hælrevner, ligtorne og/eller vorter. Jeg vurderer også dine negle. Er de nedgroede, fortykkede, løse eller er der svamp i dem. Samtidig kigger jeg nøje din hud igennem. Er der tryk, er huden tør, tynd. Disse er nogle af de faktorer som fortæller mig, hvordan dine fødder har det. 

Jeg vil ud fra mine vurderinger vejlede dig, så du får de bedste betingelser for dine fødder og de kan trives optimal.
Måske har du brug for et individuelt tilpasset indlæg, som jeg kan lave. Et indlæg vil bringe din krop i en bedre anatomisk korrekt stilling. Dette vil gavne både fødder, ankler, knæ, hofter ryg og nakke. Regelmæssig Fodterapi vil være en god investering.

Mine kunder kommer hos mig fordi jeg er grundig og giver mig god tid. Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde. For mig er det yderst vigtigt, at skabe trygge rammer så der opstår tillid imellem kunden og mig. Alle ovennævnte faktorer er med til i sidste ende, at løse dine behov.

Map Directions