FysioDanmark Randers

Stor moderne klinik med eget træningscenter
FysioDanmark Randers
Adresse: Niels Brocks Gade 12, Randers 8900, Danmark
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Hos FysioDanmark Randers gør vi alt for, at du ikke føler dig som en "diagnose" – men som aktiv deltager i et målrettet behandlings- og træningsforløb.

Vores mål er at give dig den bedste oplevelse hver gang - både til behandling og træning. Via god service, omhu, respekt og nærvær gør vi vores bedste til at imødekomme dine forventninger og behov.

Inden vi begynder din behandling, foretager vi en grundig undersøgelse, og er der behov for det, inddrages den læge, der har henvist dig.

Alle vore behandlere er fysioterapeuter eller fysioterapeutstuderende med særlig interesse og uddannelse inden for en lang række områder, som f.eks idrætsskader, rygproblemer, børnebehandling,  mv.
Flere af fysioterapeuterne har også specialuddannelse inden for områder som f.eks. livsstilssygdomme, manuel terapi, akupunktur og genoptræning.

I klinikken har vi inddelt os i forskellige teams - så du oftest vil blive tildelt en fysioterapeut med specielle kompetencer og interesser inden for det område, du skal have behandlet.

I huset finder du også: Zoneterapuet, Psykolog, Diætist, Sexolog, Familieterapeut og Psykomotorisk terapeut.
Rådgivning om sundt fodtøj - Kyndig vejledning af vores fodterapeut. 

Map Directions