Aku-One

AKU-One klinikken er en lægelig akupunktur klinik i hjertet af Silkeborg.
Aku-One
Adresse: Tværgade 7C, Silkeborg 8600, Danmark
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Akupunktur Klinikken tilbyder akupunktur med grundlæggende behandlingsmetoder fra traditionel kinesisk medicin (TCM), kombineret med vestlig lægevidenskab.

Akupunktur som behandlingsform er veldokumenteret og anerkendt i vesten, anvendes verden over af behandlere for en lang række af sygdomme og tilstande, med resultater der er bevist meget effektive og med ekstrem få risici.

Vi har i klinikken flere års erfaring med akupunktur indenfor specielt sportsskader, lymfødem m.m. fra det etablerede sundhedsvæsen. I klinikken er der fast læge tilknyttet, vi kan derfor ved behov tilbyde en indledningsvis første behandling og konsultation ved læge, hvor der fastsættes en behandlingsdiagnose og gives anden lægelig rådgivning.

Giga laser en non touch behandling-derfor kan Giga laser bruges til behandling,hvor behandleren/akupunktøren ellers ikke ville kunne stimulere.. Laseren kan behandle direkte på operations ar, lymfeødem og åbne sår.

Giga laser er særdeles velegnet til akutte sportsskader, kroniske smerter (gigt m.m.) i bevægeapparatet og til knoglebrud.

Medlem af Danske Akupunktører 

Map Directions