Dyrlægen i Trige

Vi behandler hunde og katte, store som små – samt alle former for gnavere og fugle.
Dyrlægen i Trige
Adresse: Smedebroen 9, Trige 8380, Danmark
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Standardydelser

  • Chipmærkning, tatovering og registrering 
  • Kastration/sterilisation
  • Vaccination 

Fødsler

Skal dit dyr have fødselshjælp, er det ofte en blanding af medicinsk behandling, fingersnilde og tålmodighed, der klarer opgaven – og ellers laver vi et kejsersnit.

Rejser med dyr

Skal du have din hund eller kat med ud og rejse, skal dyret være chipmærket, vaccineret med relevante vacciner og udstyret med et pas. 

Medicinsk behandling

Medicinske behandling vedrører både infektioner, inflammationer, hormonforstyrelser, smertelindring mm.  Det er lige fra dårlige øre til fx. stofskiftesygdomme.

Kirurgisk behandling

Vi foretager både kirurgiske indgreb i dyrets bløddele og i dets skeletdele. Det vil sige, at vi f.eks. kan udvide en for smal øregang eller fjerne fremmedlegemer i tarmkanalen – og vi kan sammensætte benbrud og udbedre forskellige skavanker i knogler, sener og ledbånd.

Akutte tilstande

Her kræves andet end blot medicin – og ofte narkose. Det kan være åbne sår, der skal renses, syes og forbindes, væskeunderskud, forgiftninger, bylder osv.

Aflivning

Er dyret uhelbredeligt sygt eller stærkt lidende, beslutter vi i samråd med ejeren at give det en værdig og smertefri død i trygt selskab.

Soignering

Hjælp til soignering, hvor beroligende medicin er nødvendig. F.eks. ved lange kløer hos ængstelige hunde, “tilgroede” øregange og sammenfiltret vinterpels. Almindelig klipning/trimning kan aftales hos vores hundefrisør Rebecca.

Tandpleje

Vi hjælper bl.a. dit dyr af med tandsten, løse/dårlige tænder eller ‘stædige’ mælketænder og foretager en renskæring af forvokset tandkød mm. Alt sammen naturligvis i narkose.

Salg af foder

Vi sælger et sortiment af Hills,LIVE probiotic og Specific til hund og kat. Ring og hør nærmere.

Map Directions