Havnestadsklinikken v/Mine Camilla Olsen

Mine Camilla Olsen, Lyd- & Psykomotorisk terapeut
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Jeg er tilknyttet Havnestadsklinikken på Islands Brygge, et klinikfællesskab hvor der findes fysioterapeuter med forskellige specialer, psykoterapeuter samt undertegnede. 

Vi tilbyder desuden undervisning på specialhold for skulder/nakke, ryg, bækkenbund, kejserinder, fødselsforberedelse, efterfødselshold, baby- og børnehold, yoga, pilates samt fertilitetsfremmende undervisning.

I klinikken tilbyder jeg undersøgelse og behandling af babyer og børn, der kommer fordi deres forældre eller en fagperson omkring barnet, er bekymret over barnets trivsel eller udvikling.

Efter 13 års ansættelse indenfor børneområdet, både almen og specialområdet, har jeg haft masser af børn i hænderne og kontakt med rigtig mange familier. Min uddannelse som psykomotorisk terapeut har givet mig et godt fundament indenfor anatomi, fysiologi, pædagogik og psykologi. Siden er jeg efteruddannet i sansemotorisk undersøgelse og behandling hos Ergoterapeut Conni Nissen samt oplært lydterapeut hos Ruth Klinge-Thomsen.

Jeg har deltaget i utallige kurser om barnets udvikling og bruger i behandlingen elementer fra mange forskellige behandlingsformer samt terapeutiske retninger.

Jeg har en holistisk opfattelse mennesket og søger altid at finde dets ressourcer og potentiale for udvikling.

Jeg samarbejder tværfagligt med relevante faggrupper.

Som medlem af DAP, DAnske Psykomotoriske terapeuter, arbejder jeg under DAP’s etiske retningslinier og har tavshedspligt.

Map Directions