Hellerup Laserklinik

Vi har mere end 15 års erfaring inden for vores felt og vi anvender den nyeste teknologi og tilbyder forskellige behandlinger.
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Hellerup Laserklinik råder over de mest effektive og moderne apparater på markedet og tilbyder derfor den optimale behandling inden for hud- og laserteknologi. Vi anvender den nyeste teknologi og tilbyder forskellige behandlinger inden for uønsket hårvækst, rynke-reduktion, udfyldning af furer, hudfornyelse, opstramning af løs hud, fedtreduktion, acne/bumser, cellulite/appelsinhud, karsprængninger, strækmærker, skin tightening, frugtsyre peeeling, dybderens, kassage og kropsbehandling.

Alle vores ansatte er specialuddannede, og laserbehandlingerne udføres af sygeplejersken. Udbuddet af behandlinger er ganske unikt. Hellerup Laserklinik tilbyder en effektiv behandling til modvirkning af aldersbetingede furer og rynker i ansigtshuden. I hudens dybere lag stimuleres dannelsen af nyt bindevæv. Det betyder, at vi helt uden at påføre overhuden sår kan få din hud til at fremstå mere glat og sund.

Du er altid velkommen til en uforpligtende konsultation.

Map Directions