• Du er her:
  • Fysioterapeut
  • Micha Grøn - Fertilitet & Fysioterapi

Micha Grøn - Fertilitet & Fysioterapi

Bliv smertefri under din graviditet, og få hurtigt din krop i balance efter fødslen
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Micha Grøn Fertilitet & Fysioterapi har målrettet behandling af kvinder.

Micha Grøn er uddannet fysioterapeut, B.A. 2003. Hun er gynækologisk obstetrisk fysioterapeut (gynobs) og arbejder med diagnosticering og behandling af bækkenet og bækkenbunden.

Micha Grøn er interesseret i at behandle infertilitet gennem fysioterapeutiske metoder. Hun har uddannet sig specifikt indenfor dette felt, som benævnes MANUEL FERTILITETSBEHANDLING, og som bygger på de anerkendte metoder til at fremme fertilitet manuelt kombineret med sin faglige baggrund som gynobs fysioterapeut og mangeårige erfaring inden for almen fysioterapi. Behandlingen er designet til at forbedre dine chancer for at blive gravid ved at optimere dine fysiske forudsætninger for at modne æg i ovarierne og at modtage et befrugtet æg i livmoderen.

Behandlinger som tilbydes af Micha Grøn er specialiserede og målrettet kvinder. Behandling før, under og efter en graviditet, efter operation eller traumer i bækkenregionen og underliv. Smerter i underlivet, seksuel dysfunktion eller problemer i relation til bækkenbundens muskulatur. 

Du vil altid blive mødt af en fysioterapeut med høj faglighed, der tager udgangspunkt i dig. Alle behandlinger indledes med en grundig undersøgelse, hvor årsagen til og udbredelse af dine symptomer udredes. Behandlingen fastsættes herudfra og indeholder altid en manuel terapeutisk del og en træningsdel, hvor du bliver i stand til på egen hånd at afhjælpe eller forebygge dine symptomer og smerter.

Der anvendes forskellige manuelle teknikker til behandling. Træningsterapien består af hjemmeøvelser, øvelser i maskiner eller PILATES, individuelt eller på hold.

Map Directions