• Du er her:
  • Massør
  • Nørre Alslev Massage

Nørre Alslev Massage

Effektiv massage på Lolland Falster
Nørre Alslev Massage
Adresse: Skovvej 14, Nørre Alslev 4840, Danmark
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Af erfaring ved jeg, at der kan være mange grunde til du besøger min side.

– Du har måske været i haven, og brugt nogle muskler, der ikke har været i gang længe
– Du har måske dyrket sport, og fået en belastningsskade
– Din lænd værker efter du i flere år, har belastet din krop
– Dine skuldre og ryg føles trætte efter meget kontorarbejde
– Du spænder i musklerne på grund af stress

Uanset årsagen til dine muskelsmerter, kan jeg hjælpe med effektiv massage. Hvis du kontakter mig, kan vi tage en snak om, hvad lige præcis du har brug for. Ud fra vores dialog, min erfaring og den den individuelle rådgivning, vil jeg anbefale den massageform, jeg vurderer er mest hensigtsmæssig, så du hurtigst muligt slipper af med smerterne. Det kan f.eks. være en effektiv dybdegående massage eller en stolemassage.

Massagen
Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig med muskelsmerter af enhver art – Effektiv massage er generelt med til at forbedre blodcirkulationen så kredsløbet arbejder bedre og ophobede affaldsstoffer frigives fra musklerne. Du kan også med fordel besøge min klinik, hvis du ønsker at forebygge skader – forebyggelse virker altid bedre end helbredelse.

Vores høje service
Udover at levere en effektiv massage, vil vi gerne være kendt som den venlige massør, der yder en service udover det sædvanlige. Det betyder bl.a. at vi ikke opkræver gebyr, hvis du bliver forhindret i at møde frem til en behandling, ligesom du kan låne håndklæder uden ekstra beregning.

Har du vanskeligt ved at komme hen til vores klinik, tilbyder vi at køre hjem til dig, så du kan få massage og et helbredstjek selvom du ikke er så mobil.

Har du akutte smerter, så kontakt os – selvom det er weekend vil vi se om vi kan finde tid til at hjælpe dig.

Fradragsberettiget firmamassage
Driver du virksomhed på Lolland Falster, så tilbyder jeg en speciel fradragsberettiget firmamassage, hvor jeg kan besøge jer på arbejdspladsen, og på det tidspunkt, der passer bedst ind i jeres arbejdsplan. Dine medarbejdere vil allerede efter cirka 20 minutters effektiv stolemassage opleve en mærkbar forbedring på trætte muskler og på blodcirkulationen. I forbindelse med besøg på arbejdspladsen giver jeg selvfølgelig gode råd til, hvordan I kan undgå eller forebygge belastningsskader.

Tilbud og kontakt!
Kontakt mig allerede i dag via kontaktformularen, eller ring til mig på 6173 1331. Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os i weekenden, er vi ikke lige ved telefonen, ringer vi tilbage hurtigst muligt.
Jeg har drevet massageklinik på Lolland Falster siden 2011. 

Map Directions