PowerMedic ApS

Vores vision er at fremme heling og give mennesker og dyr et bedre liv.
PowerMedic ApS
Adresse: Gasværksvej 8, Holbæk 4300, Danmark
Type: Forhandler
  • Virksomhedsinformation
  • Kort
  • Galleri
  • Tilbud

Fra den første dag har vores overordnede målsætning været at levere teknologiske løsninger til at lindre og helbrede sygdomme hos mennesker og dyr. Målet er at skabe værktøjer, der i hænderne på professionelle behandlere kan fremme den naturlige helingsproces.

PowerMedic er etableret i 1982 og vi har fra starten været beskæftiget med udvikling og produktion af laserterapiudstyr.

Det er vores filosofi, at produkterne ikke skal give sig ud for mere end det de er. Produkterne skal indeholde lige netop det, der bærer den overordnede målsætning - at medvirke til heling - og ikke andet. Ergonomi, enkelhed i betjening, intuitive, selvforklarende betjeningsorganer er en naturlig følge af denne målsætning. Robusthed, pålidelighed, naturlig velegnethed som et gedigent, velformet stykke værktøj, følger ligeledes. Og et smukt, æstetisk design kommer nærmest af sig selv.

Det er vores holdning, at den største inspiration til forbedring og nyudvikling kommer fra brugerne af produkterne. Åbenhed og lydhørhed er derfor en integreret del af vores stræben efter til stadighed at udvikle endnu bedre produkter - i tråd med vores vision: at fremme heling og give mennesker og dyr et bedre liv.

Map Directions
PowerLaser sæt

PowerLaser sæt

DKK 61,800.00 DKK 49,900.00
Rabat 19.3%

1 marts 2016 - 31 december 2018

1 marts 2016 31 december 2018

Om PowerMedic

PowerTeam med Gazelle

PowerMedic er etableret i 1982 og har fra starten haft som mission at hjælpe mennesker og dyr til et bedre liv. Det gør vi ved at udvikle, producere og markedsføre laserudstyr til terapeutisk behandling.

 

Om Laserterapi.dk

GigaLaser klinik

Laserterapi.dk har til formål at udbrede kendskab til laserterapi som behandlingsmetode samt at give dig mulighed for at finde en behandler, som tilbyder laserterapi i nærheden af hvor du bor.

Back to top