• Du er her:
  • Refnæslund Islandsheste

Refnæslund Islandsheste

Vi kan blive mere bevidste og nærværende i kontakten til os selv og dyret
Refnæslund Islandsheste
Adresse: Røsnæsvej 444, Kalundborg 4400, Danmark
Type: Andet
  • Virksomhedsinformation
  • Kort

Hele processen omkring pasning og ridning af den Islandske hest, en ældgammel og oprindelig hesterace, formidler adgangen til den indre natur i mennesket.

Den ydre natur, hesten, skaber mødet med den indre, på et dybt og ægte niveau.

Kontakten til dette niveau giver stor og dyb tilfredshed, rummelighed og en mulighed for et personligt udtryk. Ved ridning på den Islandske hest bliver kontakten etableret på en mere direkte måde, end det ofte er muligt igennem for eksempel psykoterapi, eller andre selvudviklende teknikker.

For mennesker med psykiske eller fysiske vanskeligheder, vil en sådan kontakt kunne blive lægende sjæleligt.

Jeg arbejder både med børn, unge og voksne. Vi afgrænser problemstillingen sammen og derefter giver vi os god tid til kærlig opmærksomhed på de glædes fyldte opgaver. Hesten og naturen på stedet, laver det væsentligste arbejde, jeg sætter rammerne.

Vi kan arbejde med at mærke hvordan vores intuition og sansning, kan skabe fredfyldte følelser. Vi sanser, føler, relationen til hesten og til sidst sætter vi bevistheden på.

Vi kan blive mere beviste og nærværende i kontakten til os selv og dyret. Vi kan arbejde med, at forandre angst til mod og lære at se på vores ressourcer med nye og konstruktive øjne.

Vejrtrækningen og afbalancering af nervesystemet, kan medføre en oplevelse af fred, som igen er en forudsætning for trivsel og glæde. Vi kan forlade hverdagens stress og finde os selv i det bevidste i naturen og med naturen , hesten.

Refnæslund Islandsheste, er smukt beliggende på vest sjælland, i det kuperede landskab på nordsiden af Røsnæs som nabo til skov og strand.

Marie-Louise er stedets drivende kraft omkring ridning, undervisning, træning og salg, assisteret af Jens , der hovedsaglig tager sig af de praktiske ting omkring driften af skov og landbrug og pasning af hestene. Hun er tidligere lektor i pædagogik og driver skolen for rideterapi sammen med Cand. psyk Gerd Weber, har B instruktør uddannelse fra DI, C. træner kursus, er kinisiolog, Reiki healer og har arbejdet med systemisk familieterapi.

Map Directions